Επιλογή γλώσσας: Change language to Greek Change language to English
Τηλεφωνικό κέντρο: (+30) 210 9216304    

Καλώς ορίσατε στη Αθήνα!

Share this

Καλώς ορίσατε στη Αθήνα!


Η ANSA carental διαθέτει ένα μεγάλο στόλο αυτοκινήτων όλων των κατηγοριών. Εξυπηρετεί πολλά ξενοδοχεία Αθηνών και μεταξύ αυτών και το Hotel Grande Bretagne.
 
Το ξενοδοχείο Grande Bretagne είναι ένα ιστορικό ξενοδοχείο των Αθηνών που ξεχωρίζει για την πολυτέλειά του και την επώνυμη διεθνή του πελατεία. Βρίσκεται στη καρδιά της Αθήνας δίπλα στο Εθνικό Κοινοβούλιο στην βορειοανατολική άκρη της πλατείας Συντάγματος.  Η πληρότητά των δωματίων όλο το χρόνο κινείται σε υψηλά επίπεδα.
 
Εδώ στη συνέχεια θα βρείτε το χαιρετισμό του Δημάρχου της Αθήνας  στους επισκέπτες της Αθήνας γενικά. Βρήκαμε τον χαιρετισμό αυτό πολύ αντιπροσωπευτικό και ενδιαφέροντα και θεωρήσαμε ωφέλιμο να ξεκινήσουμε από αυτόν την προσπάθειά  μας να προσελκύσουμε την προσοχή των επισκεπτών της πόλης.
 
Χαιρετισμός του Δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη
 
Ένα από τα χαρακτηριστικά των Αθηναίων είναι να είναι περήφανοι για την πόλη τους , όπως άλλωστε κάθε άνθρωπος είναι περήφανος για τον τόπο που γεννήθηκε, για το μέρος όπου μεγάλωσε, για το χώρο όπου ζει, εργάζεται και περνά τον ελεύθερο χρόνο του. Οι Αθηναίοι είναι περήφανοι για την συμβολή της πόλης τους στην ιστορία, τα Γράμματα και τον πολιτισμό. Είναι όμως περήφανοι και για κάτι ακόμα: Για το γεγονός ότι κάθε επισκέπτης της Αθήνας, ακόμη και αν ζήσει σε αυτή λίγες μέρες, νιώθει γρήγορα κομμάτι αυτής της πόλης, νιώθει οικεία και αναπόσπαστο μέρος της. Είναι κάτι που κατά τη γνώμη μου οφείλεται  στους ίδιους τους πολίτες αυτής της πόλης που διατηρούν τον δυναμισμό της, τονώνουν το ηθικό της, δημιουργούν και συμμετέχουν στην προσπάθεια για να γίνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα.
Οι Αθηναίοι θεωρούν τον επισκέπτη φιλοξενούμενο τους και, γρήγορα φίλο τους. Αυτό είναι ένα συγκριτικό πλεονέκτημα  της ελληνικής πρωτεύουσας , που κάνει την επαφή με το ιστορικό παρελθόν της, τα μνημεία και τον υπόλοιπο πλούτο της, πραγματική ουσιαστική.
Καλή διαμονή στην Αθήνα. Χαρείτε τη σε όλες τις εκδοχές της.
Γιώργος Καμίνης
Δήμαρχος Αθηναίων
Πηγή: gb MAGAZINE spring/summer 2015

Share this page

Share this