Επιλογή γλώσσας: Change language to Greek Change language to English
Τηλεφωνικό κέντρο: (+30) 210 9216304    

Οδήγηση με ποιότητα και ασφάλεια

Share this
Αγαπητέ επισκέπτη,

Η Αθήνα είναι για τους Έλληνες αλλά και για τους τουρίστες μια ελκυστική ασφαλής ευρωπαϊκή πόλη.  Ένας από τους κυριότερους λόγους επίσκεψης και διαμονής στη πρωτεύουσα της Ελλάδος είναι τα μνημεία και τα μουσεία της. Είναι επίσης μαζί με τον Πειραιά μοναδικό σημείο διέλευσης προς τα νησιά του Αιγαίου πελάγους και την Κρήτη από στεριά.
 
Τα ξενοδοχεία της Αθήνας έχουν εκσυγχρονιστεί και το προσωπικό τους έχει εξειδικευτεί. Οι υπάλληλοι υποδοχής των ξενοδοχείων και των άλλων επιχειρήσεων φιλοξενίας, πώλησης  και εξυπηρέτησης  είναι επαγγελματίες, ευγενικοί και οργανωμένοι. Είναι πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν και να πληροφορήσουν για τα πάντα..
 
Στους δρόμους θα συναντήσετε Έλληνες και ξένους από πολλές χώρες του κόσμου.  Σίγουρα αν περάσετε από το κέντρο και εννοούμε το Σύνταγμα θα δείτε πόσο δημοφιλές είναι το θέαμα της αλλαγής της φρουράς μπροστά από την βουλή στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Οι δρόμοι της Αθήνας είναι προσπελάσιμοι, με καλή σηματοδότηση και η κυκλοφορία ιδιαίτερα το καλοκαίρι όχι πυκνή.
 
Όπου και να μένετε στην Αθήνα, ξενοδοχείο, ενοικιαζόμενο σπίτι, ξενώνα, πανσιόν εμείς μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε. θα σας παραδώσουμε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό σας έξω από την πόρτα του ξενοδοχείου σας στην περιοχή της Αθήνας. Η παράδοση σε Ξενοδοχείο καλύπτει όλα τα ξενοδοχεία της Αθήνας και προσφέρεται δωρεάν.
 
Τα τηλέφωνά μας είναι:
tel. +302109216304
fax: +302109216436
info@ansa.gr
Η διεύθυνσή μας είναι:
Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 27Β, Athens
Ωράριο Λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή: 
07:30 - 21:00
Σάββατο: 
07:30 - 21:00
Κυριακή: 
07:30 - 21:00
Σταθμός Υπεραστικών Λεωφορείων
Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος
Κεντρικό Γραφείο Αθηνών
Σιδηροδρομικοί Σταθμοί Αθηνών
Ξενοδοχεία Αθηνών, Πειραιά και νοτίων προαστίων
Λιμάνι Πειραιά
Οι κατηγορίες των αυτοκινήτων  που διαθέτουμε είναι:  Small, Medium, Large, Minibus, SUV, Cabrio, Automatic, Luxury, Ντίζελ, Αμόλυβδη, με 3 Πόρτες, με 5 Πόρτες, με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων πολλές μάρκες δείτε το στόλο μας στη σελίδα μας εδώ:

Share this page

Share this