Επιλογή γλώσσας: Change language to Greek Change language to English
Τηλεφωνικό κέντρο: (+30) 210 9216304    

Γνωρίστε την Αττική..

Share this
To Γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων ANSA car rental, βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και διαθέτει ένα μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων όλων των κατηγοριών προς ενοικίαση. Η ANSA car rental μπορεί να καλύψει ανάγκες  για δουλειές, για εκδρομές  ζευγαριών, οικογενειών και μεγάλων παρεών.
Η ANSA car rental με το φιλικό, ευγενικό και εξυπηρετικό προσωπικό της κάνει τα πάντα να παραλάβετε ένα ποιοτικό αυτοκίνητο από την έδρα της ή το αεροδρόμιο ή το ξενοδοχείο.  Η ANSA δεσμεύεται από τους όρους της συμφωνίας ενοικίασης ή της προσφοράς που σας έδωσε, να σας παραδώσει το αυτοκίνητο που συμφωνήθηκε στην ώρα του και με τον τυχόν extra εξοπλισμό που ζητήσατε.
Τα νότια ανατολικά  προάστια της Αττικής, προσφέρουν σε ζευγάρια, οικογένειες και μεγάλες παρέες, όμορφες παραλίες για μπάνιο το καλοκαίρι. Μικρές και μεγάλες πλαζ, βραχάκια, λιμανάκια, μαρίνες με γιοτ, θαλάσσιοι κόλποι σας περιμένουν. Η απόλυτα γαλάζια θάλασσα με σύμμαχο τον ουρανό ανυπομονούν να σας γνωρίσουν.
Η ANSA car rental έκανε για λογαριασμό σας μια βόλτα στην παραλία και φωτογράφισε μερικές πλαζ από την λεγόμενη Αθηναϊκή ριβιέρα. Δείτε τι όμορφη που είναι διακοσμημένη η Αθηναϊκή ριβιέρα με πράσινο, ταβέρνες, καφέ μπαρ και πολύχρωμες ομπρέλες από οργανωμένες και ελεύθερες πλαζ.
Καλή διαμονή φίλοι μας σε ένα από τα πανέμορφα ξενοδοχεία των Αθηνών ή των προαστίων της. ANSA car rental για όλες τις χαρές σας!

Share this page

Share this