Επιλογή γλώσσας: Change language to Greek Change language to English
Τηλεφωνικό κέντρο: (+30) 210 9216304    

Διατρέχοντας οριζοντίως και καθέτως την Ελλάδα.

Share this

Φανατικοί περιηγητές, επισκέπτες της Ελλάδος, διατρέχουν οριζοντίως και καθέτως την χώρα με ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα κάθε κατηγορίας. Από τόπους προσωρινής διαμονής, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, από συγγενικά σπίτια, ντόπιοι, ομογενείς και ξένοι αξιοποιούν τις καλοκαιρινές μέρες για να επισκεφθούν και το πιό απίθανο χωριουδάκι, πόλη, αρχαιολογικό, θρησκευτικό, αξιοθέατο σημείο της χώρας, ονειρική παραλία και γυρίζουν ευτυχισμένοι, χαμογελαστοί, με πλήρη το σάκο της μνήμης με θετικές εικόνες που τόσο θα θέλαμε να ήτανε και δικές μας ή τουλάχιστον να τις μοιραζόμασταν.. ουτοπία θα μου πείτε.. ναι αλλά και δυνατότητα μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.. αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία που θέλει διαφορετική αντίληψη για τα πράγματα και τις σχέσεις των ανθρώπων.. ναι σχέσεις κοινωνικές, οικονομικές.. υλικές.. ανθρώπινες.. γεμάτες ανταλλαγή πληροφοριών, διαθέσιμο χρόνο και περιεχόμενο με νόημα.
Συναντήσαμε πολλούς να έχουν επισκεφθεί την Πελοπόννησο γενικά, νεαρούς Ιταλούς φοιτητές να έχουν κάνει tour Επίδαυρο, Ναύπλιο, Μυκήνες, Κόρινθο, Ισθμό, άλλους την Ελαφόνησο (αλήθεια γνώριζαν για το βυθισμένο προϊστορικό οικισμό Παυλοπέτρι Λακωνίας απέναντι από την Ελαφόνησο και για τις υποβρύχιες ξεναγήσεις που οργανώνονται εκεί από τον Δήμο Ελαφονήσου;)..
Εκατοντάδες οι μικρές απαντήσεις στα ερωτήματα που πήγατε; σας άρεσε; τι είδατε; τι σας έκανε εντύπωση;..
Υπενθυμίζουμε ότι η Ansa Car Rental με τον πολυάριθμο στόλο αυτοκινήτων είναι έτοιμη να σας δώσει προσφορά για το αυτοκίνητο που σας ταιριάζει και να πάτε με το καλό όπου έχετε ονειρευτεί..! http://www.ansa.gr, 27B Andrea Syngrou Ave. TK 11743 Athens Greece +302109216304 info@ansa.gr

Share this page

Share this