Επιλογή γλώσσας: Change language to Greek Change language to English
Τηλεφωνικό κέντρο: (+30) 210 9216304    

Μείνετε συνδεδεμένοι..

Share this
Αγαπητοί μας φίλοι,
H http://www.ansa.gr για μια ακόμη φορά προχωρά ένα βήμα πάρα πέρα.  Μετά την δημιουργία του responsive site της όπου μπορείτε να επιλέξετε εύκολα και άνετα τι αυτοκίνητο  ταιριάζει στο γούστο και τις ανάγκες σας για να νοικιάσετε, δημιούργησε ακόμα ένα εργαλείο επικοινωνίας μαζί σας: Το www.blog.ansa.gr . Με αυτό θα μοιραστεί μαζί σας τις προτάσεις και σκέψεις των στελεχών της καθώς και τις δικές  σας εντυπώσεις από τις εκδρομές και τις διαδρομές που σας άρεσαν.
Θέλουμε λοιπόν με φωτογραφία και πληροφόρηση να κάνουμε πολλούς κύκλους μαζί σας εξερευνώντας με σχέδιο χιλιόμετρο προς χιλιόμετρο την ωραία  Αθήνα, την Αττική και την Ελλάδα.
Εκείνο που έχουμε να σας πούμε είναι: Μείνετε συνδεδεμένοι μαζί μας. Εμείς με την σειρά μας παρακολουθούμε την επιχειρηματική και τουριστική επικαιρότητα και προσαρμόζουμε το στόλο μας και τις προτάσεις ανάλογα. Η εταιρεία μας διαθέτει ένα αξιόπιστο ασφαλές στόλο αυτοκινήτων όλων των κατηγοριών, βλέπε εδώ. Ανά πάσα στιγμή και την ώρα που θέλετε είμαστε σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε. Στο Γραφείο, στο ξενοδοχείο, στο αεροδρόμιο, στο σύλλογο, στην ομάδα, στην ενορία.
Και φέτος η Ελλάδα έγινε δέκτης πολλών επισκεπτών από κάθε άκρο της γης.  Ένας μέρος των επισκεπτών χρησιμοποιεί αυτοκίνητο. Ας σεβαστούμε αυτό σαν Έλληνες οδηγοί, σαν πολιτεία με νόμους και θεσμούς. Ας διευκολύνουμε την οδήγηση των επισκεπτών της πόλης μας και της χώρας μας. Ας είμεθα περισσότερο ήρεμοι , λιγότερο επιθετικοί, λιγότερο βιαστικοί.  Και μόνο τον Κώδικα οδικής Κυκλοφορίας, που προβλέπει τα πάντα να εφαρμόσουμε, αυτό φτάνει.
καλώς ορίσατε φίλοι μας στην Αθήνα και στην Ελλάδα και καλό υπόλοιπο καλοκαίρι με παρέα τα άνετα, οικονομικά και ασφαλή αυτοκίνητα της www.ansa.gr.  Περιμένουμε να σας δώσουμε την προσφορά μας.  
Διαβάστε εδώ : Η Αθήνα μεταξύ των οικονομικότερων ευρωπαϊκών πόλεων!
http://bluebirds.gr/default.aspx?pageid=1925

Share this page

Share this