Επιλογή γλώσσας: Change language to Greek Change language to English
Τηλεφωνικό κέντρο: (+30) 210 9216304    

Χαλκίδα Ερέτρια Negroponte Resort 5*

Share this

Χαλκίδα: Όπου ο .. Αριστοτέλης συναντά τον ..Σκαρίμπα!!
Ερέτρια: Όπου ο ..Μενέδημος μένει στο ..Negroponte Hotel!
Ταξίδι από το παρελθόν.. στο παρόν
https://goo.gl/maps/gMiBRQW922F2.
Την διαδρομή αυτή προσφέρει η ANSA CAR RENTAL
Πως συνδέονται μεταξύ τους τα παραπάνω ονόματα; Δεν θέλει πολύ να συμβεί.
Η Χαλκίδα είναι μία όμορφη πόλη με ιστορία, θάλασσα και βουνό.
Η διαδρομή (από Αθήνα) προς την Εύβοια που την φιλοξενεί, είναι τέλεια να είστε σίγουροι!
Ανοιχτός Αυτοκινητόδρομος Αθηνών Λαμίας 2 κατευθύνσεων που μία παράκαμψή του, προς την Χαλκίδα, σας επιφυλάσσει μια πολύ ωραία θέα. Καθώς πλησιάζετε αντικρίζετε τα κεντρικά βουνά της Εύβοιας (Δίρφυ) που φαίνονται σαν να μετακινούνται μια βόρεια δυτικά και μια νοτιοανατολικά ανάλογα τις στροφές του δρόμου.
Στην είσοδο του νησιού σας περιμένει ο Γεώργιος Παπανικολάου (τεστ-Παπ) δια του εκπροσώπου του, προτομής (!) Η προτομή αυτή βρίσκεται δεξιά πριν την Γέφυρα και αξίζει να σταθμεύσετε να δείτε και τη θέα του ευβοϊκού κόλπου που μοιάζει σαν ποταμός.
Λίγο παρακάτω το δίλλημα στον ωραίο κόμβο είναι "μεγάλο" Χαλκίδα ή Ερέτρια; Εύκολα όμως θα το ξεπεράσετε καθώς λίγο πιο έξω από την Ερέτρια θα βρείτε το Negroponte Resort Eretria για ένα very long week-end ή long Merry Christmas και ο δρόμος σας τραβά προ τα εκεί με ανυπομονησία.
Εμείς επισκεφθήκαμε το συγκρότημα μια ήσυχη Δευτέρα, έτσι για προθέρμανση.. Ο καιρός περασμένο μεσημέρι, ήπιος, φιλικός προς τη θάλασσα και τα σύννεφα στο βάθος του ορίζοντα παίζανε με τον ήλιο κρυφτούλι.
Η περήφανη υπερυψωμένη είσοδος με γραμμένο το όνομα του ξενοδοχείου στο μέτωπό της περίμενε ίσως τους φωτογράφους της. Όταν μας είδε χάρηκε πολύ..
Το λόμπυ του ξενοδοχείου όπως πάντα σοβαρό, περιποιημένο με αναπαυτικά σαλόνια και με μία επικοινωνιακή ρεσεψιόν που ξεφεύγει από τις καθιερωμένες. Οι υπάλληλοι πρώτης γραμμής ευγενέστατοι και οι απαντήσεις στις διευκρινιστικές ερωτήσεις για το πρόγραμμα του ξενοδοχείου τα Χριστούγεννα πολύ ικανοποιητικές. Η λεκτική περιήγηση του ξενοδοχείου τέλεια. Δείτε τις τιμές των εορτών και τις λεπτομέρειες εδώ.
Ένα από τα μεγάλα κεφάλαια του ξενοδοχείου είναι ο "Μπουμπού" ή "Νίκος Νίκος "κατά το fb, που είναι ο μπάρμαν του ξενοδοχείου. Όσα χρόνια και να έχουν περάσει το ίδιο, ταχυδημιουργός ποτών, ευπροσήγορος, σίγουρος για την τέχνη του, 100% επαγγελματίας που με τα ταχυκοκτέιλ του εκπλήσσει. Έχει εκατοντάδες πραγματικούς φίλους που τον επισκέπτονται και η επιχείρηση μπορεί να είναι περήφανη για αυτόν.
Η επιχείρηση διοικείται από ένα team στελεχών της οικογένειας Στρατή που ο κάθε ένας έχει το δικό του ρόλο.  Πλαισιώνονται από ικανούς επαγγελματίες στελέχη και προσωπικό που το σύνολο μαζί με τις υποδομές στηρίζει και τροφοδοτεί την εξαιρετική φήμη του 5άστερου ξενοδοχείου.
Φανταζόμαστε πως αν ζούσε ο Μενέδημος σήμερα θα παραβίαζε τις αρχές του και θα ερχόταν διακοπές στοNegroponte μόνο και μόνο να δοκιμάσει τις παρασκευές του Λάμπρο!.
Ο Χρόνος και ο δρόμος ζητάει επίμονα την επιστροφή με παράλληλη εγκατάλειψη της ιδέας επίσκεψης της Ερέτριας, την οποία αφήνουμε για εσάς. 'Όμως αυτή τη φορά στο γυρισμό προς Αθήνα θα περάσουμε από Χαλκίδα για να μάθουμε για το νέο Μουσείο Αρέθουσα και να δούμε τον Σκαρίμπα (μέσω προτομής) να συνομιλεί με τους θαυμαστές του Ευρίπου και τον Αριστοτέλη (μέσω προτομής και αυτόν) στο Κόμβο του Ευρίπου. Η Χαλκίδα είναι η πρόγευση και η επίγευση της νήσου Εύβοιας αφού για Γεύμα έχουμε δοκιμάσει μια υπέροχη Διαμονή "Negroponte Resort Eretria *****. Δείτε φωτογραφίες.

Share this page

Share this