Επιλογή γλώσσας: Change language to Greek Change language to English
Τηλεφωνικό κέντρο: (+30) 210 9216304    

Είστε έτοιμοι; Αισθανθείτε ansa

Share this
Εδώ φίλοι μας δεν θα αποφύγουμε τις γενικότητες, θα αποφύγουμε τις ειδικότητες και τις λεπτομέρειες που τροφοδοτούν εκατομμύρια μιντιοσελίδες στο διαδίκτυο και αλλού και θα σας παράσχουμε ενθάρρυνση και θα σας δώσουμε θάρρος και ευχές για παράταση των ονείρων σας για διακοπές, χιλιόμετρα, ταξίδια, εκδρομές, αποδράσεις, αποστολές, εργασίες, μεταφορές, διαμονές σε υπέροχα ξενοδοχεία, βίλες, resort, chalet, βουνό ή θάλασσα, μοναστήρια εκκλησίες, αρχαιολογικούς τόπους και όπου αλλού εσείς σκεφθείτε μέρος να επισκεφθείτε. Απευθυνόμαστε σε εσάς που έχετε λόγους να μην διαθέτετε ΙΧ, σε σας που με την παρέα σας (μέχρι 9 άτομα) δεν βρεθήκατε να τα πείτε το καλοκαίρι, θέλετε να βρεθείτε τώρα, να τα πείτε λέτε καθ' οδόν οπότε ένα mini bus είναι ό,τι χρειάζεστε. Ο Σεπτέμβρης λοιπόν προσφέρεται (έχουμε 12 του μηνός ακόμη και το θερμόμετρο δεν λέει να κατέβει). Φυσικά όσοι χρειάζεστε ένα φορτηγάκι για να κάνετε τη δουλειά σας στα μέτρα σας και τα λεφτά σας εδώ είμαστε εμείς.

Η Ansa Car Rental λοιπόν δηλώνει, επάρκεια, ετοιμότητα και καταλληλότητα στόλου για να σας εξυπηρετήσει με τους καλύτερους όρους της αγοράς σε τιμές ποιότητα και ασφάλεια αυτοκινήτου.
Μπορείτε με πολλούς τρόπους να κάνετε την κράτησή σας αρκεί να έχετε καταλήξει τι αυτοκίνητο θέλετε, πόσο χρόνο το χρειάζεστε και πόσα χιλιόμετρα θα κάνετε:
Επισκεφθείτε το website της εταιρείας, δείτε τα αυτοκίνητα και τις προσφορές και κάνετε μια Quotation.
Αφού έχετε κάνει την έρευνα της αγοράς καλέστε μας στα τηλέφωνα +30 210 92 16 304 και ζητήστε μια προσφορά.
Μπορείτε να στείλετε και ένα e-mail στο info@ansa.gr με το αίτημά σας.
Μπορείτε επίσης, αν βρίσκεσθε κοντά, να μας επισκεφθείτε στα γραφεία μας και να ζητήσετε προσφορά.
Για την ενοικίαση χρειάζεται άδεια οδήγησης, καταβολή εγγυήσεως σε μετρητά ή πιστωτική κάρτα ανάλογα με την κατηγορία του αυτοκινήτου.

Share this page

Share this